Skip to main content

Persoonlijk. Servicegericht. Professioneel.

BSO Wellerlooi

Locatie

De BSO in Wellerlooi kent 1 groepsruimte waar maximaal 16 kinderen per dag kunnen worden opgevangen.

Indeling

De groepsruimte is knus van opzet en is opgedeeld in diverse speelhoeken. Kinderen kunnen zo zelf de keuze maken in welke speelhoek en met welke materialen zij willen spelen.

De buitenschoolse opvang in Wellerlooi maakt gebruik van het schoolplein van de school met diverse speeltoestellen afgestemd op deze leeftijd en een grote variatie aan buitenspeelmaterialen.

Opvangmogelijkheden

  • VSO: 7:30 – 8:30 uur
  • NSO: 14:00 – 18:30 uur
  • Vakanties 7:30 – 18:30 uur – (tijdens de schoolvakanties worden de kinderen uit Wellerlooi op onze BSO-locatie in Well opgevangen)
    Op de woensdagen vindt de opvang voor alle dorpen gezamenlijk plaats op onze BSO-locatie in Afferden. Op de vrijdagen vindt de opvang voor alle dorpen gezamenlijk plaats op onze BSO-locatie in Siebengewald)
  • Verlengde opvang 7:00 – 7:30 uur
  • Op dit moment VSO’s op dinsdag en woensdag nog gesloten

Reguliere opvang

Ouders kunnen gebruik maken van reguliere opvang indien zij 1 dagdeel (VSO en/ of NSO) per schoolweek afnemen en/ of 1 dag tijdens de vakantieweken. De uurprijs voor de reguliere opvang bedraagt vanaf 01-01-2024 € 9,84. Het fruit is hierbij inbegrepen. Gedurende de schoolvakanties is het eten en drinken tevens inbegrepen.

Flexibele opvang

De uurprijs voor de flexibele opvang bedraagt vanaf 01-01-2024 € 11,58. Bij de naschoolse opvang is een minimale afname van 2 uur verplicht. De overige opvang is geheel naar eigen inzicht in te vullen. Het fruit is hierbij inbegrepen. Gedurende de schoolvakanties is het eten en drinken tevens inbegrepen. Flexibele opvang biedt geen garantie voor opvang.

Kinderopvangtoeslag

Ouders ontvangen (als zij hiervoor in aanmerking komen) maandelijks de kinderopvangtoeslag. Wil je weten hoe je het kan berekenen? Klik dan op onderstaande link voor uitleg en voorbeelden.

https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/